На Харківщині через обстріли окупантів за добу виникли 11 пожеж

На Харківщині через обстріли окупантів за добу виникли 11 пожеж
Рятувальники Харківщини за добу ліквідували 11 пожеж, що виникли через обстріли
фото: ДСНС

Пожежі трапились у Чугуївському та Харківському районах області

У Харківській області через обстріли за добу виникли 11 пожеж. Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Загалом за добу рятувальники здійснили 34 оперативних виїзди, з яких: на ліквідацію пожеж — 23, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами 11, пожеж, що сталися з інших причин 12; також 3 рази для проведення аварійно-рятувальних робіт, 2 для надання допомоги населенню, 6 інші виїзди», йдеться в повідомленні.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Чугуївському (5) та Харківському (6) районах області. Горіли приватні будинки, надвірні забудови, гаражі, об’єкти інфраструктури та природні екосистеми.

Протягом доби проводились й аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у зруйнованих будівлях Київського, Індустріального районів міста Харкова та Дергачівській громаді.

Знешкоджено 16 ворожих боєприпасів.

Нагадаємо, протягом доби 16 травня у Харківській області через обстріли рашистів виникло 15 пожеж. Росіяни завдали по Харкову три обстріли з артилерії та реактивних систем залпового вогню. Постраждали Салтівка, П’ятихатки, район аеропорту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: