На Хмельниччині зі снігової пастки врятували п'ятеро дітей

На Хмельниччині зі снігової пастки врятували п'ятеро дітей
На польовій дорозі в напрямку с. Держанівка Дунаєвецького району автомобіль AUDI A6 застряг у заметі. У салоні перебувало 5 людей, троє з яких — діти

Рятувальники витягли зі снігу п’ять автомобілів, де перебувало 15 людей, серед них - п’ятеро дітей

Протягом минулої доби рятувальники Хмельниччини витягли зі снігової пастки п’ять автомобілів, де перебувало 15 людей, з них - п’ятеро дітей та хвора жінка, яку везли до лікарні. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Як повідомляють у відомстві, о 09:05 поблизу с. Летава Чемеровецького району через погіршення погодних умов водій легковика не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. В автомобілі перебувала хвора жінка, яку везли до лікарні. Співробітниками ДСНС витягли автомобіль, а жінку передали працівникам швидкої допомоги.

«На польовій дорозі в напрямку с. Держанівка Дунаєвецького району автомобіль AUDI A6 застряг у заметі. У салоні перебувало 5 людей, троє з яких — діти. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності рятувальники витягли автівку на розчищену ділянку дороги», - повідомили у відомстві.

У сніговій пастці о 18:50 поблизу с. Жабче Старокостянтинівського району опинився водій автомобіля Opel Vectra. Автомобіль відбуксирували, врятувавши водія від замерзання.

О 20:00 бійцям довелося витягати автомобіль ВАЗ-2129 із чотирма людьми, двоє з яких — діти віком 10 та 13 років. Подія трапилась поблизу с. М. Кужелівка. Водій, не впоравшись з керуванням, потрапив у сніговий замет.

Поблизу с. Стецьки Старокостянтинівського району, о 01:40 17 грудня, внаслідок ускладнення погодних умов, автомобіль швидкої медичної допомоги, прямуючи на виклик потрапив в сніговий замет. Автомобіль витягли, після чого той зміг продовжити рух.

Нагадаємо, у Одеській області рятувальники допомогли вивільнити з-під снігових заметів десять автомобілів.

Як повідомлялося, рятувальники спростували фейк про пожежу на Софіївській площі.

Рятувальники оголосили про штормове попередження у Маріуполі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: