На Кіровоградщині через сніг обвалився дах лікарні

На Кіровоградщині через сніг обвалився дах лікарні

«Чистити дах було неможливо через старий шифер»

У м. Кропивницький Кіровоградської області обвалився дах «Центральної міської лікарні». Як зазначає міський голова Андрій Райкович, інцидент стався через накопичення снігу на даху харчоблоку.

«Ми запланували там ремонт у плановому порядку, але трохи не встигли. Чистити там дах було неможливо. Старий шифер. Але зараз, коли ми будемо робити ремонт, ніякого шиферу не потрібно. Є сучасні матеріали. Шифер ніхто не використовує в Європі», — зазначив Райкович.

Нагадаємо, внаслідок ускладнення погодних умов, а саме поривів вітру, в Луганській області через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлено п'ять населених пунктів.

Також «Главком» повідомляв, що за один тиждень морозної погоди Велика Британія зазнала збитків не менше мільярда фунтів стерлінгів (майже $1,4 мільярда) і ризикує в два рази скоротити темпи зростання ВВП за перші місяці поточного року. На думку аналітиків, збиток від шторму «Емма» став найвідчутнішим з кінця 2010 року. Зростання ВВП становить 0,2% при очікуваному показнику в 0,4%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: