На Луганщині підняли на поверхню 90 шахтарів, що були заблоковані під землею

На Луганщині підняли на поверхню 90 шахтарів, що були заблоковані під землею

Луганськими енергетиками було відновлено електропостачання майже 9 тисяч споживачів

Луганські енергетики близько першої години ночі відновили електропостачання до шахти «Тошківська», де під землею перебувало майже 90 гірників. Про це інформує компанія «Луганське енергетичне об'єднання».

В процесі нічних робіт, в умовах постійних грозових дощів, луганськими енергетиками було відновлено електропостачання для 6,4 тис. споживачів на Попаснянщині (Кримське, Оріхове, Новотошківка, Тошківка, Нижнє, Нижнє-1, Грачеве) та 2,3 тис. споживачів в Сєвєродонецьку.

Наразі частина підконтрольної Луганщини все ще не має світла. Так, станом на ранок 15 липня внаслідок негоди на підконтрольній Луганщині повністю знеструмленими були 3 населених пункти, частково – ще 14. Загалом без світла перебували 1244 споживачів.

На території обслуговування Біловодського РЕМ без світла перебували 104 абоненти. На території обслуговування Новопсковського РЕМ без світла перебували 495 споживачів. В місті Рубіжне без електроенергії були 545 абонентів.

Нагадаємо, що 14 липня через грозу сталося пошкодження на електромережах, через що шахтарі в населеному пункті Тошківка близько 6 годин були заблоковані в гірничій виробці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: