На Львівщині завершилися міжнародні навчання «Світла Лавина-2018»

На Львівщині завершилися міжнародні навчання «Світла Лавина-2018»
Фото: Генштаб ЗСУ

Згідно з легендою навчань, інженерний батальйон проводив ліквідацію наслідків повені

У Львівській області у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилися навчання «Світла Лавина-2018», в якому взяв участь підрозділ багатонаціонального інженерного батальйону «Тиса».

Про це у суботу ввечері повідомили у Генштабі ЗСУ у Facebook.

«Військовослужбовці збройних сил Румунії, Словаччини, Угорщини та України вдосконалювали навички по застосуванню багатонаціонального інженерного батальйону «Тиса» при ліквідації наслідків стихійного лиха в басейні річки Тиса» - йдеться у повідомленні.

Згідно з легендою навчань, інженерний батальйон проводив ліквідацію наслідків повені. Навчання проводилися в умовах, максимально наближених до реальних, з застосуванням наявної інженерної техніки.

«Особливістю навчань було те, що ми вперше з'єднуємо два мости різних типів: важкий механізований і понтонний, відпрацьовуємо питання евакуації постраждалих з острова за допомогою вертольота, а також евакуації техніки та майна з підтоплених територій», - повідомив заступник командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Микац.

Нагадаємо, 6 жовтня в Україну прибули літаки повітряних сил США F-15C Eagles та C-130J Super Hercules для участі у військових міжнародних навчаннях «Чисте небо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: