На українському кордоні через негоду перестали працювати кілька пунктів пропуску

На українському кордоні через негоду перестали працювати кілька пунктів пропуску

Держприкордонслужба рекомендує утримуватися від поїздок за кордон найближчим часом

На Одещині через несприятливі погодні умови — налипання мокрого снігу та поривчастий вітер у деяких районах Одеської області — відбулося обривання ліній електропередач та знеструмлення, що, у свою чергу, призвело до ускладнення руху осіб та транспортних засобів через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомляєДержавна прикордонна служба України.

Наразі на Одещині не здійснюється пропуск в пунктах пропуску «Долинське» (Ренійський район) та «Табаки» (Болградський район), а пасажиро-транспортний потік перенаправляється охоронцями кордону у найближчі пункти пропуску «Рені» та «Виноградівка», де несуть службу прикордонники Ізмаїльського загону. 

 Крім того,  тимчасово не проводиться оформлення транспортних засобів в пунктах пропуску «Градениці» (Біляївський район) та «Серпневе» (Тарутинський район). Рух перенаправлений у сусідні пункти пропуску – «Кучурган» (Роздільнянський район) та «Малоярославець» (Тарутинський район), що на ділянці відповідальності Білгород-Дністровського району.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які планують перетинати кордон у цих автомобільних пунктах пропуску, уважно відслідковувати інформацію, або ж утримуватися від поїздок найближчим часом.

Нагадаємо, сьогодні на трасі Одеса-Київ фури заблокували рух.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: