Наслідки негоди у Чернігові: постраждалих евакуюють на човнах

Наслідки негоди у Чернігові: постраждалих евакуюють на човнах
З підтоплених будинків евакуйовано 16 чоловік
Фото: cn.dsns.gov.ua

В середині дня рівень води у м. Чернігові майже спав

У суботу, 30 червня, внаслідок інтенсивних опадів у м. Чернігові сталося підтоплення біля 90 приватних домоволодінь на близько 20-ти вулицях міста. Про це інформує Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Станом на 12:00 рівень води майже спав, з підтоплених будинків евакуйовано 16 чоловік, з яких 3 – передані медичним працівникам.

Всього на місці події працює 59 чоловік особового складу підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій області, задіяно 18 одиниць спеціальної техніки, 2 гумових човна, 13 мотопомп продовжують відкачку води з приватних домогосподарств. Від комунальних служб міста залучено 15 одиниць техніки та 36 працівників. Рятувальники відбуксировують постраждалі автівки з автостоянки.

Ліквідація наслідків підтоплення триває.

Нагадаємо, внаслідок ускладнення погодних умов (гроза, пориви вітру) 29-30 червня через спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 384 населені пункти у 10 областях.

Внаслідок інтенсивних опадів та поривів вітру в окремих областях зафіксовано випадки підтоплення та пошкодження об’єктів житлової та соціальної сфери.

Держава служба з надзвичайних ситуаацій повідомила про погіршення погодних умов у суботу, 30 червня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: