Негода на Донеччині: за добу 12 автівок врятовано зі снігового полону

Негода на Донеччині: за добу 12 автівок врятовано зі снігового полону
Рятувальники витягли автобус із замету
Фото: ДСНС

Рятувальники надають допомогу водіям

На території Донецької області через погіршення погодних умов утримується складна ситуація на дорогах. Рятувальники Донеччини продовжують надавати допомогу водіям та вилучають автомобілі зі снігових заметів. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Донецькій області.

Так, 11 січня О 06:50 диспетчер Служби порятунку «101» отримав інформацію про те, що у Великоновоселківському районі на Донеччині через негоду у сніговому полоні опинилися 2 легкових автомобілів. Бійці 81-ої державної пожежно-рятувальної частини, що прибули на місце події, за допомогою буксирувального тросу та автоцистерни вивільнили автомобілі.

11 січня о 08:10 на телефон Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу м. Гришине Покровського району Донецької області у снігових заметах застряг мікроавтобус, та водій потребує допомоги рятувальників. Бійці 9-го Державного пожежно-рятувального загону за допомогою лебідки витягли автомобіль із замету та відбуксирували на проїжджу частину.

О 10:33 чергові відділення 3-го державного пожежно-рятувального загону надавали аналогічну допомогу водію вантажного автомобіля, що застряг у Центральному районі м. Маріуполя. А вже о 13:05 бійці 100-ої Державної пожежно-рятувальної частини вилучали із снігового замету ще один вантажний автомобіль, що застряг у Нікольському районі.

Вночі 12 січня, о 01:27, бійці 3-го Державного пожежно-рятувального загону вилучали зі снігової пастки карету швидкої допомоги.

Загалом, протягом минулої доби рятувальники Донеччини 12 разів надавали допомогу водіям.

Як повідомлялося, протягом минулої доби на Полтавщині рятувальники витягли із заметів понад 60 машин і автобусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: