Новий газопровід до Авдіївки не пройшов випробування

Новий газопровід до Авдіївки не пройшов випробування
Новий газопровід

Місто Авдіївка Донецької області та сім сіл Ясинуватського району залишаються без газопостачання станом на 23 лютого. Як повідомила прес-служба газопостачальної компанії «Донецькоблгаз», новозбудований газопровід, що мав відновити газопостачання зазначених населених пунктів не пройшов випробування.

«Cтаном на 23 лютого 2018 р. департаментом розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації та генпідрядником будівництва - ТОВ «Теплоенерго-комплект» було проведено продувку, заповнення та випробування новозбудованого газопроводу від ГРС смт. Очеретине до м. Авдіївка. Газопровід необхідного випробування не пройшов через наявне падіння тиску», - сказано в повідомленні.

Газопостачання споживачів м. Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району унеможливлюється, через загрозу для життя та здоров’я населення, пояснили у компанії.

Раніше «Донецькоблгаз» повідомляв, що станом на 19 лютого підприємство знаходилось в повній готовності до виконання робіт з відновлення газопостачання м. Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району. Того дня «Донецькоблгаз» направив на адресу УМГ «Харківтрансгаз» заявку на подачу газу для виконання робіт по продувці і заповнення природним газом підвідного газопроводу високого тиску від ГРС смт. Очеретине до м. Авдіївка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: