Об'єднані сили повідомили про трьох поранених на Донбасі військових

Об'єднані сили повідомили про трьох поранених на Донбасі військових
Українські військові

З початку доби ворог поранив уже трьох військових на Донбасі

Упродовж поточної доби, 2 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Про це інформує прес-центр операції Об'єднаних сил у зведенні станом на 18:00.

За його даними, бойові дії тривали переважно на донецькому напрямку. Ворог проявляв себе поблизу Авдіївки, Опитного та Водяного, що на донецькому напрямку, а також Новотошківського, що на Луганщині.

Протягом дня бойовики вкотре завадили розпочати роботи на Донецькій фільтрувальній станції. Ворог вів вогонь з мінометів по околицях Авдіївки, так і безпосередньо зі стрілецької зброї по Донецькій фільтрувальній станції, не давши можливості доставити ремонтні бригади.

Під час бойових дій впродовж поточної доби три військовослужбовця зазнали поранень. Втрати противника уточнюються.

Раніше речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник повідомив, що вранці 2 червня внаслідок бойових дій на Донецькому напрямку від вогню ворожих снайперів дістали поранення два наших захисники. Їх було оперативно евакуйовано до медичних закладів. Стан здоров’я обох захисників — важкий.

Нагадаємо, у Ростовській області Росії поблизу кордону України з окупованою частиною Луганщини помічено колону російської військової техніки

За минулу добу поранення отримав один український воїн, якого оперативно було доставлено до шпиталю, де йому була надана медична допомога.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: