Окупанти на Донбасі поранили українського військового

Окупанти на Донбасі поранили українського військового
Станом на 12 годину 14 січня бойовики на Донбасі вже двічі обстрілювали українських військових у районі Новомихайлівки та Павлопіля

Вчора бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ

У зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 13 січня 2019 року, поранення отримав один український військовий. Про це повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

За даними Міноборони, вчора бойовики 14 разів відкривали вогонь по позиціям українських військ. В ході бойових дій поранено одного військового, наразі він перебуває у госпіталі у задовільному стані.

Також Гуцуляк повідомив, що станом на 12 годину 14 січня на Донбасі вже зафіксовано два обстріли з боку російських бойовиків: в районі Новомихайлівки та Павлополя. Внаслідок бойових дій сьогодні постраждав один військовий.

«Поточної доби, внаслідок бойових дій, один наш захисник зі складу підрозділів Об’єднаних сил отримав поранення. Його доставлено до військового мобільного госпіталя. Стан здоров’я нашого військовослужбовця – задовільний», - повідомив Гуцуляк.

Як повідомлялося, російські бойовики продовжують нарощувати важке озброєння на Луганському напрямку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: