Окупанти на Донбасі поранили українського військового

Окупанти на Донбасі поранили українського військового

За даними штабу, окупанти протягом дня двічі обстрілювали українських військових

У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 15 січня 2019 року, внаслідок бойових дій поранення отримав один український військовий. Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

За даними штабу, окупанти протягом дня двічі обстрілювали українських військових. З гранатометів бойовики вели обстріли в районі селища Славне та поблизу селища Новоолександрівка.

«Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 14 січня, внаслідок бойових дій на Донбасі загинув один український військовий, ще двоє отримали поранення.

Як повідомлялося, бойовики не допустили спостерігачів місії ОБСЄ на Донбасі до моніторингу в районі селища Вознесенівка Луганської області.

Крім того, повідомлялося, що в районі населеного пункту Майорск з 16 по 24 січня на території підконтрольній уряду України будуть проводитися аварійно-відновлювальні роботи на високовольтних лініях «Вуглегірська ТЕС-Центральна №1» і «Вуглегірська ТЕС-Макіївка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: