Під час російської атаки у Хмельницькому загинув рятувальник Владислав Дворак

Під час російської атаки у Хмельницькому загинув рятувальник Владислав Дворак
Владиславу Двораку був 21 рік
фото: пресслужба ДСНС

Чоловік був командиром відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький

У результаті нічної ворожої атаки дронів на Хмельницький загинув рятувальник Владислав Дворак. Про це повідомив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук.

«Сьогодні ворог атакував Хмельниччину. Після першого удару на місце відправилась рятувальна бригада, яка потрапила під повторний обстріл. Внаслідок удару загинув рятувальник Владислав Дворак», – йдеться у повідомлені.

Чоловік був командиром відділення 1 Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький. Загинув на 22-му році життя.

Очільник ДСНС висловив свої співчуття родині загиблого працівника та показав перші фото із місця влучання ворожих БпЛА в Хмельницькому.

Пізніше очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій повідомив про ще одну смерть надзвичайника у лікарні.

«Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя – рятувальника. Співчуття рідним та близьким загиблих», – написав начальник ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни атакували Україну дронами. У результаті обстрілу у Хмельницькому пошкоджено низку будівель та є жертви. Голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив, що було завдано три удари по місту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: