Під час спалювання сухої трави на Буковині загинув пенсіонер

Під час спалювання сухої трави на Буковині загинув пенсіонер
На Буковині чоловік пішов палити траву і загинув у вогні

До поліції звернулася донька загиблого

На Буковині під час спалювання сухої трави загинув пенсіонер. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

За повідомленням пресслужби, у Путильському районі виявили обгоріле тіло чоловіка 1942 року народження.

«До відділку поліції звернулась мешканка Путильського району, яка повідомила, що її батько, 23 квітня о 18.00, пішов до свого пасовища для його очищення та спалювання сухої трави, після чого вона виявила його обгоріле тіло», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада посилила відповідальність за забруднення повітря і проголосувала за закон №2339 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження навколишнього середовища (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря і знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу). Згідно із законом, штраф за забруднення або іншу зміну природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров'я людей або для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля було підвищено у близько 20 разів аж до 30600-61200 гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: