Держнагороду отримав журналіст, який носив футболку із сепаратистським написом

Держнагороду отримав журналіст, який носив футболку із сепаратистським написом
Держнагороду отримав скандальний журналіст Весько
фото із відкритих джерел

Журналістську спільноту обурило рішення влади

Державну нагороду з нагоди Дня Незалежності отримав власний кореспондент телеканалу «Рада» в Луганській області Артем Весько, який у 2016 році втрапив у скандал через футболку із сепаратистським логотипом. Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Тоді він прийшов на сесію Лисичанської міської ради у футболці із сепаратистським логотипом «Ввічливі люди». Тоді він працював оператором Лисичанскої ТРК «Акцент».

Журналістську спільноту обурило рішення влади, нагородити Артема Веська Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Веська нагороджено «за значні заслуги в зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені в захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку».

Висловив незгоду з нагородою луганчанин, головний редактор «Бабеля» Євген Спірін. Він опублікував скріншот того, як Весько коментує відео сепаратистів.

Держнагороду отримав журналіст, який носив футболку із сепаратистським написом фото 1

Наразі невідомо, хто подав кандидатуру Артема Веська для державної нагороди.

Зазначимо, що «ввічливими людьми» з 2014 року російська пропаганда називала російські війська в Криму під час анексії півострова: вони були озброєні та без розпізнавальних знаків.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди з нагоди Дня Незалежності України волонтерами, журналістам, співакам, спортсменам, ведучим, чиновникам та представникам інших професій. Деякі з цих нагороджень спричинили дискусії серед українців. Зокрема, йдеться про те, що президент нагородив своїх друзів із «Кварталу 95» Євгена Кошового та Олександра Пікалова орденами «За заслуги» ІІ ступеня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: