Рашисти б'ють по Нікополю та Одещині, в регіонах чути вибухи

Рашисти б'ють по Нікополю та Одещині, в регіонах чути вибухи
Над Україною летять дрони-камікадзе
фото ілюстративне

Офіційної інформації щодо вибухів в Нікоплі та Одеській області поки немає

Telegram-канали повідомляють про можливий приліт Нікополі та Одеській області. При цьому, користувачі соцмережі наголошують, що на Дніпропетровщині пролунав дуже потужний вибух.

На Одещині було оголошено повітряну тривогу. В одеських пабліках повідомляли, що іранські «мопеди» були збиті силами ППО. Дрони були знищені у небі над Одесою, гучно також було в районі Сичавки та Южного. 

Нагадаємо, що у суботу, 1 жовтня, в тимчасово окупованому Криму після вибуху почалася пожежа в аеропорту «Бельбек». Як заявили окупанти, сталася «позаштатна ситуація».

Раніше повідомлялося, що з 30 вересня військові частини противника, що базуються на тимчасово окупованій території Криму приведені у повну бойову готовність

 До слова, триває 225-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони на окремих напрямках, не припиняє ведення наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Ворог здійснює перегруповування підрозділів своїх військ на окремих напрямках.

Читайте також: Надана Україні зброя дозволяє атакувати цілі в Криму – Пентагон
 
 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: