Російські окупанти вбили дівчину-медика на Донбасі

Російські окупанти вбили дівчину-медика на Донбасі
Загибла дівчина
Фото з соцмережі Facebook

Дівчина надавала медичну допомогу цивільному населенню

Російські окупаційні війська на Донбасі здійснили обстріл, в результаті якого загинула 23-річна санінструктор з 10-ї гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька. Про це повідомляє окрема гірсько-штурмова бригада на сторінці у соцмережі Facebook.

«Російські окупаційні війська на Донбасі не лише продовжують порушувати Мінські домовленості, але й перейшли будь-яку зрозумілу людському розумові межу у своїх звірячих вчинках… Сьогодні під час надання цивільному населенню медичної допомоги були обстріляні наші медики. Загинула наша сестра – медик, військовослужбовець і людина з великим серцем – Сабіна», - йдеться у повідомленні.

В групі відмічають, що під час обстрілу ще одного військовослужбовця було поранено.

«Ми обіцяємо, що путінські покидьки заплатять за це максимальну ціну. Вбивати жінок та мирних мешканців - це все, на що здатні кляті російські окупанти», - додали у бригаді.

Як повідомляє фонд «Повернись живим» на сторінці у соцмережі Telegram, група, у якій знаходилася військовий медик, виконувала бойове завдання у Луганський області. У наших військових влучив ворожий снаряд.

Відзначається, що Сабіна родом з Івано-Франківської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу в АТО один військовий загинув, семеро постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: