«Сі Бриз — 2018»: Військовослужбовці України, США, Грузії та Молдови продемонстрували навички для ЗМІ

«Сі Бриз — 2018»: Військовослужбовці України, США, Грузії та Молдови продемонстрували навички для ЗМІ

В елементах навчання були задіяні штурмовики Су-25, гелікоптери Мі-8 та броньована техніка

На військовому полігоні Широкий Лан учасники сухопутного компоненту українсько-американського навчання «Сі Бриз — 2018» продемонстрували окремі елементи навчання для представників іноземних та вітчизняних засобів масової інформації. Про це інформує Міністерство оборони України.

У заході взяли участь військовослужбовці підрозділів морської піхоти Військово-морських мил Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Сполучених Штатів Америки, Грузії та Молдови, були задіяні штурмовики Су-25, гелікоптери Мі-8 та броньована техніка.

Ключовим моментом дня стала взаємодія та управління міжнаціональним підрозділом. Під керівництвом інструкторів Сполучених Штатів Америки та України військовослужбовці міжнаціонального підрозділу виконали навчальні елементи за сценарієм: патрулювання, десантування особового складу з гелікоптера за допомогою системи «Адаптер», евакуація групи з вертольота безпосадочним способом.

Крім того, присутні мали нагоду побачити дії військовослужбовців під час проведення тактичних навчань з бойовою стрільбою та відпрацювання спільних дій при встановлені мобільного блокпосту.

В ході брифінгу керівники навчання «Сі Бриз — 2018» контр-адмірал Олексій Неїжпапа та капітан 1 рангу Метью Ліман, зазначили, що міжнаціональний підрозділ демонструє високий рівень бойового злагодження, та повністю готовий до виконання військових операцій, що плануються у ході проведення навчання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: