Ситуація в АТО: ворог здійснив шість обстрілів, військові відповідали два рази

Ситуація в АТО: ворог здійснив шість обстрілів, військові відповідали два рази
Український військовий

На Світлодарській дузі російсько-окупаційні війська застосовували важкі міномети

На різних ділянках лінії розмежування російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші. Агресор й надалі застосовує зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

На Луганському напрямку епіцентром напруженості стала Світлодарська дуга. Тут з важких мінометів калібру 120-мм ворог вів вогонь довкола Луганського, Лозового і Новолуганського. Загалом у цьому районі противник випустив по наших оборонних укріпленнях майже 70 боєприпасів.

На Донецькому напрямку з 82-мм мінометів та піхотного озброєння окупанти обстріляли захисників Лебединського, а з гранатометів різних видів загарбники вели вогонь у передмісті Авдіївки.

На інших ключових ділянках нашої оборони впродовж дня було відносно спокійно.

Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 6 обстрілів позицій сил АТО. У відповідь українські військовослужбовці 2 рази придушували вогневу активність агресора.

Як повідомлялося, за минулу добу бойовики 31 раз обстріляли позиції ЗСУ. У результаті обстрілу четверо українських військовослужбовців дістало поранення. Міноборони повідомило про стан поранених військових

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: