Співробітники російського СІЗО влаштували погром у камері кримського татарина

Співробітники російського СІЗО влаштували погром у камері кримського татарина
Фігурант «справи Хізб ут-Тахрір» кримський татарин Рустем Ісмаїлов
Фото facebook Мамбетова

Нове керівництво СІЗО наводить свої порядки - Мамбетов

Охорона СІЗО №1 міста Ростов на Дону влаштувала погром у камері фігуранта «справи Хізб ут-Тахрір» кримського татарина Рустема Ісмаїлова.

Про це повідомляє його адвокат Маммет Мамбетов.

За його словами, 21 серпня в СІЗО №1 міста Ростов на Дону мав відвідати свого підзахисного Рустема Ісмаїлова, однак вдалося йому це зробити тільки ближче до обіду. 

Причиною цього став погром, влаштований в його камері співробітниками СІЗО. За словами Рустема, це вже другий за останні два тижні. Так, нове керівництво СІЗО наводить свої порядки. У камері все верх дном. Все переламано. Що шукали незрозуміло. 

«Сам Рустем, звичайно ж, обурений тим, що відбувається, оскільки це скоротило час спілкування і, природно, залишило неприємний осад», – пише адвокат.

Нагадаємо, Рустем Ісмаїлов засуджений до 14 років позбавлення волі, фігурант сімферопольської» справи Хізб ут-Тахрір.

Як зазначив адвокат Маммет Мамбетов, він також обговорив зі своїм підзахисним процес підготовки до майбутнього розгляду апеляційної скарги на вирок.

Раніше повідомлялося, що фігурант сімферопольської «справи Хізб ут-Тахрір» із так званої другої сімферопольської групи, кримськотатарський активіст Білял Аділов оголосив сухе голодування «у зв’язку з жахливими умовами утримання в слідчому ізоляторі». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: