Трагедія у Львові: біля знищеного будинку з’явився тимчасовий меморіал (фото)

Трагедія у Львові: біля знищеного будинку з’явився тимчасовий меморіал (фото)
Наймолодшій жертві ракетного обстрілу Львова російськими «Калібрами» було 32 роки, а найстаршій – 71 рік
фото: glavcom.ua

Усього у Львові загинуло 10 людей

Біля будинку у Львові, куди влучила російська ракета, місцеві встановили тимчасовий меморіал із фото та інформацією про загиблих. Про це повідомляє «Главком».

Комунальні служби досі ліквідовують наслідки руйнації, вивозять будівельне сміття.

У пам’ять про жертви російської агресія біля будинку з’явилася тимчасова меморіальна дошка. На ній фото загиблих та вказаний вік українців, життя яких обірвала російська ракета.

Як повідомлялося, наймолодшій жертві ракетного обстрілу Львова російськими «Калібрами» у четвер, 6 липня, було 32 роки, а найстаршій – 71 рік. Серед загиблих вісім жінок та два чоловіки

Нагадаємо, що у ніч на 6 липня у Львові пролунали вибухи під час чергової ворожої повітряної атаки. Унаслідок цього є загиблі та поранені громадяни, а також пошкодження на об'єктах інфраструктури та влучання у житлові будинки. Зокрема, унаслідок нічного удару Росії пошкоджено 35 будинків. Серйозних уражень зазнали 60 помешкань. Також пошкоджено 50 автомобілів.

Мер Львова Садовий заявив, що атака на цивільну інфраструктуру Львова у ніч на 6 липня стала найбільшою від початку повномасштабного вторгнення. Зокрема, зруйновано житловий будинок, офісний комплекс, є руйнації у школі, у гуртожитках Львівської політехніки.

Читайте також: Вийшли в укриття за мить до трагедії. У Львові дивом врятувався журналіст «Главкома» із сімʼєю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: