У Дніпрі сталася ДТП за участю спорткара: п’ятеро постраждалих

У Дніпрі сталася ДТП за участю спорткара: п’ятеро постраждалих

Автомобіль Chevrolet з'їжджав з мосту на вулиці Криворізькій, в сторону Дніпра, а Mustang повертав з Київської на Криворізьку

Фото: dp.informator.ua

В аварії постраждали водій і чотири людини, що були у Chevrolet

У Дніпрі 27 жовтня на перетині вулиць Криворізької та Київській зіткнулися Mustang і Chevrolet. На місце події негайно прибув екіпаж патрульної поліції і кілька бригад «швидкої допомоги». Попередньо, в аварії постраждали водій і чотири людини, що знаходилися в салоні автомобіля Chevrolet.

Аварія сталася приблизно о 20:00.

За інформацією правоохоронців, автомобіль Chevrolet з'їжджав з мосту на вулиці Криворізькій, в сторону Дніпра, а Mustang повертав з Київської на Криворізьку. П'ятеро людей в автомобілі Chevrolet отримали травми різного ступеня тяжкості. З місця аварії їх госпіталізували до лікарень №№ 2 і 16. Водій Mustang від медичної допомоги відмовився.

Поліцейські відгородили місце аварії до приїзду слідчого по ДТП. Проїзд транспорту на цій ділянці дороги був утруднений.

Нагадаємо, 28 жовтня на Окружній у Києві перекинувся Lanos. Водій не впорався з керуванням, через що авто вилетіло з дороги і перекинувся.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: