У Дніпрі відновлять роботу громадського транспорту зі спецквитками та масками

У Дніпрі відновлять роботу громадського транспорту зі спецквитками та масками
Деякі маршрути у Дніпрі відновлять роботу за затвердженою схемою руху у звичайному режимі

Пасажирам необхідно мати спеціальний квиток, посвідчення особи і засоби індивідуального захисту

З вівторка, 12 травня, у Дніпрі буде відновлена робота всього електротранспорту і 39 автобусних маршрутів у рамках послаблення карантинних заходів.

Про це повідомив директор департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Ігор Маковцев.

Так, згідно з новими правилами користування громадським транспортом пасажирам необхідно мати спеціальний квиток, посвідчення особи і засоби індивідуального захисту (маску і рукавички).

«Також з 12 травня відновлюється плата за проїзд згідно із встановленим тарифом. У зв'язку з ослабленням карантину, яке анонсували в уряді, транспортом користуватися і представники бізнесу. Які саме це будуть категорії, буде зрозуміло, коли Кабмін опублікує постанову», - заявив Маковцев.

За його словами, деякі маршрути відновлять роботу за затвердженою схемою руху у звичайному режимі. У той же час, деякі маршрути будуть перевозити пасажирів за затвердженою на час карантину схемою руху.

7_18Графіка клікабельна

Крім того, 6 травня в Дніпрі будуть відкриті додаткові пункти видачі спеціальних квитків, які будуть працювати в будні дні (понеділок-п'ятниця) з 10 до 16 години.

Нагадаємо, у Міністерстві охорони здоров'я виступають за введення механізму адаптивного карантину.

Як повідомлялося, уряд пом’якшив карантин з 11 травня.

До відома, в Україні станом на 5 травня 12 697 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 316 летальних, 1875 пацієнтів одужало.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: