Окупованим Мелітополем проїхала військова техніка під прапорами Південної Осетії (відео)

Окупованим Мелітополем проїхала військова техніка під прапорами Південної Осетії (відео)
На російському танку був прапор так званої Південної Осетії
фото: скріншот із відео

Окупаційна влада намагалася провести в місті мітинг на підтримку Росії

У Мелітополі помітили нове підкріплення військ Російської Федерації – танки з прапором невизнаної Південної Осетії. Про це інформує Запорізька обласна військова адміністрація.

«До Мелітополя прибуло підкріплення окупаційних військ РФ. Центральним проспектом їздять танки з прапором невизнаної Південної Осетії. Окупанти обіцяють пенсіонерам міста виплатити по 10 тисяч російських рублів. Утім, як виявилося, майбутні виплати – черговий прийом загарбників для досягнення своїх цілей. Дані пенсіонерів та їхні підписи окупанти планують використати для проведення псевдо референдуму», – ідеться у повідомленні Запорізької ОВА.

Крім того, за інформацією адміністрації, у Мелітополі окупаційна влада намагалася провести мітинг на підтримку Росії. Однак містяни на мітинг не вийшли. Разом з тим, окупанти привезли на місце проведення пропагандистського заходу людей, які нагадували безхатченків.

Раніше повідомлялося, що сили тероборони звільнили два населених пункти у Запорізькій області – села Полтавка та Малинівка.

Нагадаємо, у Запоріжжі від суботи, 26 березня, запроваджують тривалу комендантську годину. Комендантська година розпочнеться у місті у суботу, 26 березня, о 20:00 і завершиться у понеділок, 28 березня, о 05:00.

Як відомо, захисники Запорізької області протягом минулої доби, а також уночі проти 23 березня завдали суттєвих втрат російським окупантам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: