Вибух у церкві в Сумах: поліція затримала двох молодиків

Вибух у церкві в Сумах: поліція затримала двох молодиків
Вибух стався на вході в приміщення церкви
Фото: portal-pravoslavie.sumy.ua

В одного із молодиків вилучили піротехнічний засіб, ідентичний тому, який був використаний під час вибуху

В Сумах поліцейські спільно з працівниками СБУ встановили осіб, яких підозрюють у вчиненні хуліганських дій в Спасо-Преображенському кафедральному соборі РПЦ в Україні. Про це інформує відділ комунікації поліції Сумської області.

За даними правоохоронців, обидва - молоді люди, жителі Сум. Наразі з ними проводять відповідні слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження. У одного із молодиків правоохоронці при особистому огляді вилучили піротехнічний засіб, аналогічний тому, що був використаний в соборі по вул. Соборній.

Нагадаємо, 18 січня о 19.24 до поліції звернувся служитель Спасо-Преображенського кафедрального собору і повідомив, що на вході в приміщення невідомі кинули шашку, яка вибухнула. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби.

З’ясували: предмет, що вибухнув, виявися не шашкою, а піротехнічним засобом для гри в страйкбол споряджений зернами кукурудзи. Приміщення не пошкоджено, потерпілих не має. За даниим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

У Православній церкві України засудили злочин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: