Яценюк привітав рішення США про співпрацю з Україною в сфері кібербезпеки

Яценюк привітав рішення США про співпрацю з Україною в сфері кібербезпеки

На думку лідера «Народного фронту», готовність США співпрацювати з Україною у сфері кібербезпеки допоможе протидії російській гібридній агресії

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк привітав рішення палати представників Конгресу США про співпрацю з Україною в сфері кібербезпеки.

«Вітаю важливе рішення Палати представників. Це конкретний приклад нашого успішного діалогу», - написав Яценюк на своїй сторінці у Facebook після того, як конгресмени 404-ма голосами схвалили проект «Закону про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки».

Як зазначається, проект «Закону про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки» спрямований на просування активнішої взаємодії між Україною і США у сфері кібербезпеки в умовах протидії російській гібридній агресії.

Він передбачає допомогу Україні в удосконаленні стратегії кібербезпеки, зокрема щодо посилення захисту комп’ютерних мереж органів державної влади, зменшення залежності України від російських інформаційних та комунікаційних технологій, сприяння участі України у програмах обміну інформацією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: