З початку цього року державний кордон вже перетнули понад мільйон осіб

З початку цього року державний кордон вже перетнули понад мільйон осіб
Прикордонники виявили 40 недійсних та підроблених паспортних документів та затримали 60 осіб за незаконний перетин державного кордону

На сьогодні всі пункти пропуску на кордоні працюють без обмежень

З початку 2019 року співробітники Держприкордонслужби вже оформили 1,2 мільйона осіб та 200 тисяч транспортних засобів. Наразі всі КПВВ працюватимуть в штатному режимі без обмежень. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

«Крім того, виконано понад 600 доручень уповноважених державних органів, реалізовано 50 спрацювань бази Інтерполу. Також прикордонники виявили 40 недійсних та підроблених паспортних документів, затримали 60 осіб за незаконний перетин державного кордону і завадили 20 спробам незаконного переміщення через кордон товарів на загальну суму 555 тисяч гривень», — повідомляють прикордонники.

Також, прикордонне відомство залучило додаткові прикордонні наряди й службових собак, для перевірок та огляду транспортних засобів використовувалися всі наявні сучасні технічні засоби. Особлива увага приділялася громадянам, які є вихідцями з країн міграційного ризику.

Також Державна прикордонна служба України звертається до усіх, хто подорожує, відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей. У разі виникнення запитань під час перетину кордону в пунктах пропуску, громадяни можуть звернутися до співробітників прикордонного відомства, які завжди нададуть всю необхідну консультацію та допомогу.

Нагадаємо, співробітники Державної прикордонної служби України напередодні Нового року та Різдва, для забезпечення максимально безпечного та комфортного міжнародного руху, посилили заходи з охорони державного кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: