Барна вимагає позбавити акредитації журналіста, якого обматюкав у Раді

Барна вимагає позбавити акредитації журналіста, якого обматюкав у Раді
Нардеп Олег Барна вибачився за те, що обматюкав журналіста

Барна вважає, що журналіст непрофесійно виконує свої обов’язки

Народний депутат від БПП Олег Барна вимагає позбавити акредитації при Верховній Раді журналіста каналу «1+1» Ігоря Колтунова, якого він облаяв у кулуарах парламенту 2 жовтня.

Про це йдеться у зверненні депутата до голови Комітету парламенту з питань свободи слова та інформполітики Вікторії Сюмар, повідомляє «Детектора медіа».

Барна просить голову Комітету рекомендувати прес-службі апарату Ради припинити акредитацію журналіста Колтунова «задля унеможливлення в майбутньому відвідування Верховної Ради України даним журналістом».

Депутат Барна вважає, що журналіст непрофесійно виконує свої обов’язки.

«Вважаю неприпустимою акредитацію при Верховній Раді подібних журналістів, метою яких є не професійне виконання своїх обов’язків, не об’єктивне висвітлення роботи Верховної Ради України як найвищого законодавчого органу держави, а лише дискредитація брудним методами народних депутатів та українського парламенту в цілому», — йдеться у зверненні Барни.

Перша заступниця голови Комітету свободи слова Ольга Червакова у коментарі «Детектору медіа» повідомила, що вона також отримала звернення Барни щодо позбавлення журналіста «1+1» акредитації. За її словами, Комітет розгляне звернення найближчим часом. Водночас вона додала, що вбачає, «у цьому конфлікт інтересів, тому що не може депутат звертатися за покарання журналіста, якого він облаяв».

Нагадаємо, депутат Олег Барна обізвав нецензурними словами журналіста Ігоря Колтунова після запитання, чому він тричі кнопкодавив під час голосування у парламенті.

Після цього депутат від БПП  Мустафа Найєм визнав, що його соратники з фракції деградують.

Як відомо, раніше Олег Барна неодноразово фігурував у різноманітних скандалах.

Зокрема, у грудні 2015 року він намагався підняти на руки екс-прем'єра Арсенія Яценюка та відтягнути його від трибуни. Після цього в Раді почалася бійка.

У жовтні минулого року йому влаштували «коридор ганьби», коли він намагався зайти до Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: