Британські дипломати святкували у Києві весілля принца Гаррі та Меган Маркл: фото

Британські дипломати святкували у Києві весілля принца Гаррі та Меган Маркл: фото
Весілля принца Гаррі та Меган Маркл
Фото: The Royal Family / Facebook

Дипломати організували святкову вечірку

Дипломати Великої Британії святкували у Києві весілля принца Гаррі та Меган Маркл. Про це у Twitter повідомила посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

Дипломат оприлюднила декілька фото зі святкової вечірки. На них видно святковий торт, прикрашений у відповідності до кольорів британського прапору. На одному з фото посол позує зі своєю американською колежанкою Марі Йованович.

Нагадаємо, сьогодні у Віндзорському палаці відбулася урочиста церемонія весілля британського принца Гаррі та американки Меган Маркл. Церемонія пройшла у відповідності з англіканською традицією у церкві Святого Георга. Молодята відтепер мають титули герцога і герцогині Сассекських. На церемонії були присутні королева Єлизавета ІІ і принц Вільям. Дружбою на весіллі був старший брат Гаррі - принц Вільям.

На вулицях Віндзора зібралися десятки тисяч людей, щоб відсвяткувати королівське весілля. Серед гостей весілля були тенісистка Серена Вільямс, телеведуча Опра Уінфрі, Девід і Вікторія Бекхеми, актор Джордж Клуні з дружиною, співак Елтон Джон з чоловіком тощо. Як повідомила інформагенція Reuters, на святі були присутні також дві колишні дівчини принца Гаррі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: