Частина «Опоблоку» офіційно висунула Вілкула кандидатом у президенти

Частина «Опоблоку» офіційно висунула Вілкула кандидатом у президенти
У виступах лунало багато обіцянок «нагодувати народ»
Фото: vesti.dp.ua

Висунення відбулося на з’їзді в Запоріжжі

У Запоріжжі розколотий «Опозиційний блок» провів з’їзд та прийняв програму «4 кроки до успіху». Як повідомляє «Укрінформ», на форумі були присутні обидва голови - Олександр Вілкул та Борис Колесніков.

П'ять тисяч учасників з'їзду прийняли програму «4 кроки до успіху». Першим пунктом або «кроком» постановили боротися з нинішньою владою і всіма, хто її підтримує в будь-якому вигляді. У четвертому «кроці до успіху» підтримали Вілкула як кандидата в президенти України.

У виступах лунало багато обіцянок «нагодувати народ», йшлося про війну, яку обіцяли «припинити».

Серед користувачів Facebook, які коментували пряму трансляцію, було багато жителів Росії - Волгоград, Казань, Сахалін. Вони захоплено підтримували Вілкула в його прагненні «помиритися» з Росією. Активно лайкали глядачі прямої трансляції з окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Як писав «Главком», «Опозиційний блок» остаточно припиняє існування. Де-юре ця партія існує, вона зареєстрована в Мінюсті, але фактично після розколу між колишніми партнерами (групами Бойка-Льовочкіна та Ахметова-Вілкула-Новинського) вона стала валізою без ручки. Від партії, що має немаленьку парламентську фракцію, навіть не буде висунуто кандидата у президенти.

Нагадаємо, народний депутат Юрій Бойко подав документи до ЦВК. Його, як кандидата в президенти України, вирішила підтримати політрада «Опозиційної платформи - За життя», і на наступному тижні це рішення має затвердити з'їзд політсили.

Читайте також:  

  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: