Чи скасують е-декларації для антикорупціонерів? Найєм назвав маразмом поведінку влади

Чи скасують е-декларації для антикорупціонерів? Найєм назвав маразмом поведінку влади
Мустафа Найєм

Депутат Найєм звертає увагу на непослідовність дій своїх колег

Хіт сьогоднішніх виступів на трибуні Верховної Ради - полум'яні заклики скасувати поправки про декларації активістів у виконанні тих, хто ще рік тому за ці поправки особисто голосував. Так нардеп Мустафа Найєм охарактеризував «дебати» депутатів на засіданні ВР сьогодні, 3 квітня.

«Лідери БПП і Народного фронту - Артур Герасимов, Максим Бурбак, Ірина Луценко, Ірина Геращенко та іже з ними не просто голосували, але потім ще раділи і зловтішалися. А тепер героїчно закликають (!) і навіть вимагають (!!) все це скасувати... Ну визнали б, мовляв, так, «виспилілі», буває, вибачте нас недалеких, ось тепер виправляємо. Так ні ж, починаються ці танці з бубнами», - говорить Найєм.

Найєм також підкреслює, що «найбільше в усій цій маразматичний ситуації дивує впертість, упевненість і натхнення, з яким фракції БПП і Народний фронт забивають цвяхи в кришку рейтингів своїх лідерів - Петра Порошенка та Арсенія Яценюка».

Раніше повідомлялося, що нардепи відмовились розглядати скасування е-декларацій для активістів.

Нагадаємо, спікер Ради Андрій Парубій доручив комітету ВР провести екстрене засідання по е-декларуванню громадських активістів після того, як на засідання комітету не з'явився жоден із представників «Народного фронту», в тому числі в. о. голови комітету Юрій Савчук.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: