Чотири автомобілі Верховної Ради передали клінічним лікарням Києва

Чотири автомобілі Верховної Ради передали клінічним лікарням Києва
Автотранспортні засоби передаються для потреб закладів Міністерства охорони здоров’я, зокрема, Олександрівської та Київської міської дитячої інфекційної лікарні – керівник Апарату ВР

Автомобілі зможуть бути використані для перевезення медичних працівників до місць роботи і проживання

На період карантину Верховна Рада України передала клінічним лікарням чотири автомобілі.

Про це повідомляє пресслужба парламенту.

«В умовах оголошеного карантину в Україні, через закриття метро та черги на інший громадський транспорт, у медичних закладів виникають проблеми з перевезенням медперсоналу на роботу та додому. У відповідь на звернення клінічних лікарень щодо надання допомоги у цьому питанні, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков запропонував передати їм у користування чотири автомобілі, які знаходяться на балансі парламенту», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, керівник Апарату Верховної Ради В’ячеслав Штучний поінформував, що автомобілі надійдуть на час карантину у розпорядження медичних установ Києва для використання у службових цілях.

«Автотранспортні засоби передаються для потреб закладів Міністерства охорони здоров’я, зокрема, Олександрівської та Київської міської дитячої інфекційної лікарні», – уточнив він.

Під час запровадженого режиму надзвичайної ситуації у м.Києві автомобілі зможуть бути використані для перевезення медичних працівників до місць роботи і проживання, а також для доставки необхідних медичних виробів та обладнання.

Нагадаємо, станом на 23:00 20 березня в Україні було підтверджено 41 випадок зараження Covid-19. Зокрема, 10 нових випадків зафіксовано у Чернівецькій області, один – у Київській, один новий випадок в Івано-Франківській області, один – у Харківській, один – у Львівській.

Ще один випадок захворювання на коронавірус у п’ятницю пізно ввечері вперше зафіксували на Тернопільщині.

Раніше у МОЗ заявили, що сподіватися на те, що вірус обійде Україну стороною, хибно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: