Порошенко закликав підтримати українських лікарів

Порошенко закликав підтримати українських лікарів
Прошу усіх дуже відповідально ставитися до свого здоров’я і до здоров’я рідних і близьких, батьків чи дітей – Порошенко

«Лікарі сьогодні – такі ж наші захисники, як і армія. І ми в них так само віримо, як в солдат» – Порошенко

На тлі нових викликів українці мають об’єднатися і підтримати одне одного. Особливої підтримки сьогодні потребують працівники медичних закладів, які фактично знаходяться на передовій боротьби із коронавірусом. Про це сказав п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. 

Він повідомив, що партійні структури в регіонах вже почали волонтерську діяльність – доставку продуктів та ліків літнім людям, яким особливо небезпечно виходити з дому.

«Мій благодійний фонд змінив пріоритети і закуповує медичне обладнання та медикаменти, засоби захисту. Прошу усіх дуже відповідально ставитися до свого здоров’я і до здоров’я рідних і близьких, батьків чи дітей», – закликав Порошенко. 

«Я не медик. Тим більше не знахар. У мене нема чудодійних рецептів. Тож не збираюся підміняти собою головного санітарного лікаря. Тим більше, що він, по правді кажучи, один із небагатьох у цій владі, кого можна назвати професійним. Лікарі сьогодні – такі ж наші захисники, як і армія. І ми в них так само віримо, як в солдат», – наголосив Порошенко. 

90050321_1985150888285960_2250789250830172160_o

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: