Голова САП розповів, що в його сейфі вже лежить заява на звільнення

Голова САП розповів, що в його сейфі вже лежить заява на звільнення
Назар Холодницький

З першого дня роботи Холодницький готовий до відставки

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України (САП) Назар Холодницький заявив, що він давно готовий до свого звільнення. Про це він розповів у коментарі ТСН.ua.

Наразі він чекає, коли скарга Луценка надійде від Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів йому на ознайомлення.

«Я з нею ознайомлюсь і буду готовий публічно відповісти на всі питання, викладені в ній. Я готовий до своєї відставки з першого дня моєї роботи. З першого дня в моєму сейфі лежить заява на звільнення. Я жодним чином не тримаюся за свою посаду», - розповів голова САП.

Холодницький підозрює, що після його звільнення Антикорупційною прокуратурою керуватиме генпрокурор.

«Я не хочу давати оцінок, але, очевидно, такий погляд на моє звільнення - це спільне бачення генпрокурора разом з НАБУ. Можливо, комусь не подобалося, що просили допрацьовувати підозри і не давали дозволів на всі слідчі дії», - уточнив він.

Раніше повідомлялося, що Юрій Луценко звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів щодо розгляду питання зняття Назара Холодницького з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Пізніше, Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник повідомив, що розслідування стосовно керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького почали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідування справи проти мера Одеси Геннадія Труханова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голову Спеціалізованої антикорупційної прокурори Назара Холодницького в п'ятницю, 30 березня, викликала на допит Генпрокуратура. Проте Холодницький на допит не з'явився.

Як відомо, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Раніше ЗМІ повідомили, що керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький готується подати у відставку.

Також прослушку прокоментував глава НАБУ Артем Ситник.

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що в його кабінеті у Києві було знайдено підслуховуючий пристрій.

Також Холодницький заявив, що поки не планує йти у відставку.

27 березня Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційним бюро проводить слідчі дії, що стосуються керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: