Мендель: маму ледь не вхопив інфаркт через чутки про вагітність від Зеленського

Мендель: маму ледь не вхопив інфаркт через чутки про вагітність від Зеленського
Юлія Мендель та Володимир Зеленський

Речниця президента каже, що відреагувала на чутки зі сміхом

Прессекретарка президента України Юлія Мендель розповіла, як її батьки відреагували на чутки про вагітність від Володимира Зеленського.

Про це вона повідомила в інтерв'ю телеведучій Наталії Влащенко.

На питання про те, як батьки ставляться до всіх чуток, які з'являються про Мендель, вона відповіла:

«Моя мама вона майже звикла, вони, звичайно, не очікували, я закрила їх Facebook-сторінки перед тим, як стала прессекретарем.З першою такою величезною ситуацією вони, звичайно, сміялися, а вже з останньої ситуації (фейк про «вагітність від Зеленського» - ред.) вона сказала мені: «Юлечко, у мене ледь не було інфаркту». Слава богу, мій тато над цим сміявся», – сказала речниця президента.

За словами Мендель, сама вона відреагувала на чутки зі сміхом.

«Найцікавіше, російське телебачення про це розповіло. Я теж дуже сильно сміялася з цього, тому що мені здається, деякі люди хотіли б такого піару, і платили б за такий піар, і люди в бюстгальтерах там виходять і намагаються все, що хочеш зробити, а мені досить просто робити свою роботу», – додала Мендель.

Нагадаємо, нещодавно прессекретарка президента оприлюднила дивне відео, яке мало б  підтвердити її «невагітність» від президента Зеленського.

Нагадаємо, 7 липня засновник партії «5.10» Геннадій Балашов заявив, що між президентом України Володимиром Зеленським та його прессекретарем Юлією Мендель виник нібито роман.

За словами політика, такі чутки почали поширювати в урядовому кварталі. Джерела Балашова стверджують, що є велика ймовірність, що прессекретарка президента вагітна від нього.

Ситуацію Зеленського Балашов порівняв із ситуацією колишнього президента України Віктора Януковича, який, за його твердженням, проживав в Міжгір’ї з куховаркою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: