Нардепи відхилили законопроект про «спрощені закупівлі»

Нардепи відхилили законопроект про «спрощені закупівлі»

Тільки 166 депутатів виступили на підтримку документу

У першому читанні народні депутати розглянули проект Закону про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України №8265.

За результатами голосування законопроект не набрав голосів і був відхилений. Тільки 166 депутатів виступили на підтримку документу, а для ухвалення рішення треба було принаймні 226 голосів.

Документ передбачав, що у тендерній пропозиції можна буде виправити деякі невідповідності умовам тендерної документації протягом одного робочого дня з моменту, коли замовник розмістив у системі відповідну вимогу.

Необхідність таких змін пояснювали тим, що значна частина найбільш вигідних тендерних пропозицій відхиляється через незначні помилки при оформленні.

Народні депутати приступили до розгляду у другому читанні проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо покращення адміністрування та перегляду №9260.

Голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна доповіла рішення Комітету, який рекомендує прийняти законопроект у другому читанні та в цілому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: