Омелян бреше про безкоштовні пологи своєї дружини в США - ЗМІ

Омелян бреше про безкоштовні пологи своєї дружини в США - ЗМІ
Омелян зі своєю родиною

«Народжувати безкоштовно в Нью-Йорку можна тільки одним способом: отримавши страховку для малозабезпечених»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян або бреше про те, що його дружина Світлана Бевза народжувала в США безкоштовно, або його дружина порушила американське законодавство, неправомірно скориставшись правом на безкоштовні пологи.

Про це пише українська журналістка Катерина Панова, яка переїхала в США і сама народила там двох дітей.

Журналістка нагадує, що даний феномен називається «пологовий туризм», і тисячі українок щороку приїжджають в США народжувати американців: «Приїжджати народжувати в США і отримувати таким чином американські паспорти дітям абсолютно легально. Але з точки зору багатьох американців і українців, не зовсім етично для державних чиновників і їх сімей».

Панова звертає увагу на те, що, виявляється, народжувала дружина Омеляна в США безкоштовно. При цьому журналістка наводить цитату міністра: «Нам певною мірою пощастило скористатися законами штату Нью-Йорк, який дає можливість безкоштовних пологів для всіх бажаючих шляхом оформлення безкоштовного поліса страхування, - повідомив Омелян. - Народжуємо у звичайній клініці. Вартість перебування в Штатах для нас фактично становить оренда 30-метрової квартири і харчування, що буде відповідно відображено в моїй декларації за 2018 р.»

За словами Панової, «ось тут їй як колишній жительці Нью-Йорка (нині вона в Майамі) і мамі двох американських дітей дуже соромно за батьківщину».

«Є тільки два варіанти, - каже Панова. - Або Омелян бреше про безкоштовні пологи, вважаючи українців ідіотами і навіть не намагаючись брехати вишуканіше. Або він сміливо і публічно зізнається в порушенні американських законів, і цими безкоштовними пологами вкрав гроші у мене як американського платника податків».

Журналістка запевняє, що народжувати безкоштовно в Нью-Йорку можна тільки одним способом: отримавши страховку Emergency Medicaid для малозабезпечених. «Тоді пологи покриють американські платники податків. В інших випадках потрібно платити», - пояснила Панова.

Раніше повідомлялося, що Омелян пояснив, чому його дружина народжувала в США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: