Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів Індонезії, В'єтнаму, Австралії та Іспанії

Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів Індонезії, В'єтнаму, Австралії та Іспанії
Петро Порошенко та посол В'єтнаму Нгуєн Ан Туан

Послом Індонезії став Юдді Кріснанді, В'єтнаму - Нгуєн Ан Туан, Австралії - Меліссі О'рурк, Іспанії - Сільвія Кортес Мартін

Президент України Петро Порошенко прийняв вірчі грамоти від послів Індонезії, В'єтнаму, Австралії та Іспанії.

Про це президент написав на своїй сторінці e Facebook.

«Прийняв вірчі грамоти від послів Індонезії, В’єтнаму, Австралії та Іспанії. Вдячний Королівству Іспанія та Австралії за співавторство в проекті оновленої резолюції «Ситуація з правами людини в АР Крим та м. Севастополь, Україна». Також сподіваюсь на підтримку Республікою Індонезія та Соціалістичною Республікою В’єтнам зусиль міжнародного співтовариства у захисті прав і свобод мешканців Криму», - написав він.

За інформації прес-служби Адміністрації президента, послом Індонезії став Юдді Кріснанді, В'єтнаму - Нгуєн Ан Туан, Австралії - Меліссі О'рурк, Іспанії - Сільвія Кортес Мартін.

Порошенко відзначив перспективи розвитку партнерських відносин з Індонезією, обговорювалися питання підготовки до проведення засідання Міжурядової українсько-індонезійської комісії з економічного та технічного співробітництва, яке має відбутися у 2018 році в Києві.

24129570

Порошенко з послом В'єтнаму приділили увагу питанням розвитку торговельно-економічного співробітництва, а також обговорювався можливий візит українського президента до В'єтнаму у 2018 році.

Посол Австралії в ході зустрічі зазначила, що Австралія не відмінить санкції проти РФ, поки вона не припинить агресію проти України. Австралійська сторона підтвердила продовження проекту підтримки протезування в Україні.

75.

Посол Іспанії подякувала Порошенко за підтримку територіальної цілісності Королівства, а він у свою чергу висловив сподівання, що Іспанія підтримає продовження санкцій проти РФ через її агресію.

ffb4.

Нагадаємо, восени Порошенко прийняв вірчі грамоти у послів Данії, Афганістану та Грузії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: