Путіна попередили: вибори в окупованому Криму зроблять його нелегітимним

Путіна попередили: вибори в окупованому Криму зроблять його нелегітимним
Володимир Путін
Фото: Reuters

Україна звернеться до міжнародного співтовариства щодо недопущення і невизнання так званих «виборів» президента РФ у Криму

У «Народному фронті» попереджають: незаконні вибори президента Росії в Криму призведуть до нелегітимності Володимира Путіна в цілому. Не дати «жодного шансу окупанту приспати міжнародну увагу» закликав лідер «НФ» Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook.

Публікація з’явилася після того, як парламент ухвалив ініційоване «Народним фронтом» звернення до міжнародного співтовариства щодо недопущення і невизнання так званих «виборів» президента РФ у Криму.

У 2016 році, нагадав Яценюк, фракція «НФ» також ініціювала рішення парламенту про невизнання «виборів» у Держдуму.

«Порушення прав людини і черговий злочин проти суверенітету України та міжнародного права має стати підставою для додаткових санкцій проти окупантів у Криму», - наголосив лідер «Народного фронту».

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України ухвалила Постанову про Звернення Верховної Ради України до міжнародного співтовариства у зв’язку із незаконною підготовкою виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованій частині території України – в АР Крим та Севастополі (№7546). За неї проголосували 255 народних депутатів.

Читайте також матеріал «Главкома»: Путовибори у Севастополі. Чому хвилюється окупаційна адміністрація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: