Рада Європи продовжила на рік план дій для України

Рада Європи продовжила на рік план дій для України
Рада Європи продовжила на рік план дій для України

Фінансування плану відбувається за кошт донорів

План дій Ради Європи для України подовжили до кінця 2022-го року.

Про це повідомляє Постійне представництво України при Раді Європи.

«Група доповідача РЄ з питань демократії затвердила рішення щодо погодження доповіді про середньостроковий прогрес у виконанні Плану дій РЄ для України на 2018-2021 рр., а також подовження терміну його дії до кінця 2022 року», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що увагу акцентували на успішності, в цілому, виконання цілей документа, а також відзначено важливість ефективності його подальшої імплементації, попри проблеми, пов'язані з агресією РФ проти України і пандемією Covid-19.

Фінансування плану відбувається за кошт донорів, серед них — ЄС, 18 європейських країн, Туреччина, а також Цільовий фонд з прав людини (Велика Британія, Люксембург, Нідерланди, Норвегія, Фінляндія, Швейцарія).

Постпред України подякував за підтримку України згаданим Офісам РЄ та донорам, найбільшими з яких є: Європейський Союз, Швеція, Норвегія, Канада, Швейцарія, Данія, Німеччина, Фінляндія, Нідерланди, Ірландія, Люксембург, Чеська Республіка, Угорщина, Литва, Ліхтенштейн, Польща, Туреччина, Естонія, Латвія та Румунія, а також Цільовий фонд з питань прав людини (Велика Британія, Люксембург, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Фінляндія, Швейцарія).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: