Рада має схвалити Закон про Антикорупційний суд до кінця поточної сесії, — Порошенко

Рада має схвалити Закон про Антикорупційний суд до кінця поточної сесії, — Порошенко
Петро Порошенко

Президент підкреслив, що у роботі над законопроектом мають бути враховані рекомендації Венеціанської комісії

Верховна Рада має ухвалити законопроект про Антикорупційний суд до кінця поточної сесії. Про це заявив президент України Петро Порошенко 28 лютого під час прес-конференції.

«Буду дуже щасливий, якщо на найближчому засіданні в першому читанні цей законопроект буде прийнято. Це б відкрило шлях до максимально широкого обговорення даного документа та остаточного його ухвалення на цій сесії вже через кілька тижнів», - сказав Порошенко.

Президент висловив своє задоволення тим, що сьогодні, як йому повідомили, комітет розглянув законопроект про Антикорупційний суд і рекомендував його до прийняття в першому читанні.

При цьому глава держави наголосив, що дискусія з цього питання не повинна виходити за межі Конституції українського законодавства, також мають бути враховані рекомендації Венеціанської комісії.

Раніше повідомлялося, що у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» відбулась прес-конференція глави держави Петра Порошенка. Тема заходу — «Виклики – 2018».

Читайте також про підсумки минулорічної прес-конференції Петра Порошенка: Зустріч, яку чекали цілий рік. Найцікавіше з прес-конференції президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: