Разумков розповів, як викликав істерику в «слуг народу» (відео)

Разумков розповів, як викликав істерику в «слуг народу» (відео)
Разумков вважає погрози монобільшості про позбавлення мандатів депутатів через його підтримку не обґрунтованими
фото: скріншот з відео

На думку ексспікера, його міжфракційне об’єднання надалі зростатиме

На думку колишнього очільника парламенту Дмитра Разумкова, провладна більшість у Верховній Раді дуже емоційно реагує на створення ним міжфракційного об’єднання «Розумна політика». Про це колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков завив в ефірі програми «Чергові по країні» на телеканалі «Україна24».

«Міжфракційних об’єднань дійсно є багато. Але саме це викликало таку бурхливу реакцію. І в лоні «монобільшості», і в Офісі президента», – вважає політик.

Колишній спікер зазначив, що 25 людей (саме така кількість народних депутатів на сьогодні увійшла о міжфракційного об’єднання), – це не остаточна цифра. На думку політика, у подальшому кількість народних депутатів в об’єднанні зростатиме. Саме це викликає істеричну реакцію в Офісі президента та фракції.

«У «Слузі народу» достатня кількість людей, яким не соромно носити звання народного депутата. Краще, звичайно, в «Розумній політиці». Дійсно, вони пройшли випробування... Не секрет, що їх обзвонюють і намагаються переконати вийти із міжфракційного об’єднання. Жодного разу такого в стінах Верховної Ради не було», – сказав політик.

Дивитися із 17 хвилини:

Коментуючи «погрози» представників монобільшості щодо того, що депутатів, які увійдуть до нового міжфракційного об’єднання, позбавлятимуть депутатських мандатів, Дмитро Разумков заявив, що це «не підхід».

Перераховуючи чесноти колег, що увійшли о складу об’єднання, політик зазначив, що це ті люди «яких не змогли зламати ні Офіс президента, ні фракція».

«І саме ці люди підтримали мене, за що я їм дуже вдячний, під час голосування за мою відставку», – підкреслив колишній голова Верховної Ради.

Раніше повідомлялося, що Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання «Розумна політика». До нього увійдуть 25 депутатів, переважна більшість – з фракції «Слуги народу».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: