Резолюція ООН щодо окупованого Криму: Надійшла реакція Порошенка

Резолюція ООН щодо окупованого Криму: Надійшла реакція Порошенка

Порошенко подякував партнерам за підтримку України

Порошенко: Росія як держава-агресор має виконати вимоги міжнародного права

Президент Петро Порошенко впевнений, що прийняття Генеральною асамблеєю ООН останніх резолюцій щодо окупованого Криму демонструють незгоду міжнародного співтовариства з діями Росії на захопленому півострові. Про це він написав у Twitter.

«За останні два місяці в Генеральній асамблеї ООН прийнято дві надважливі резолюції щодо Криму, які надають Росії чіткий сигнал: міжнародне співтовариство не буде миритися з порушеннями прав людини та мілітаризацією окупованого півострова», - йдеться у повідомленні.

«Росія як держава-агресор має виконати вимоги міжнародного права – звільнити Крим та повернути додому незаконно позбавлених волі українських громадян», - додав президент.

Порошенко подякував всім міжнародним партнерам за потужну підтримку України.

Нагадаємо, Генеральна асамблея ООН ухвалила резолюцію А/С.3/73/L.48 «Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь, Україна».

17 грудня Генеральна асамблея ООН ухвалила ініційовану Україною резолюцію, яка закликає Росію вивести свої війська з території окупованого Криму та засуджує зростаючу російську військову присутність в Чорному і Азовському морях. Співавторами резолюції виступили 40 країн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: