Що посієш, те й пожнеш. Нардеп показав Донецьку та Луганську життя в Україні (фото)

Що посієш, те й пожнеш. Нардеп показав Донецьку та Луганську життя в Україні (фото)
Черга на виліт у Борисполі
Фото: Borislav Bereza / Facebook

Встановлення безвізового режиму з Європейським Союзом призвело до збільшення туристичного потоку у країни-члени ЄС та зростання авіаційного ринку перевезень. На жаль, вигоди від цього не зможуть отримати окуповані Донецьк та Луганськ. Про це пише народний депутат Борислав Береза у своєму Facebook, який розмістив фото вщерть заповненого аеропорту Бориспіль на виліт у суботу.

«Аеропорт Бориспіль. Зараз. Черга на виліт. Три вихідних дні і безвіз для нас в дії. Хочеться передати привіт Донецьку і Луганську, з чиїх аеропортів сьогодні ніхто нікуди не летить. І не полетить найближчим часом. У вас могло бути все так само», - прокоментував він своє фото.

«Шахтар» грав би свої матчі на Донбас-Арені з «Реалом» або «Баварією», а «Зоря» грала б зі своїми суперниками у єврокубках на стадіоні Авангард. А ще в ваших містах був би мир. Але ви вирішили не чинити опір і вибрали в 2014-му «російську весну» і «руській мір». Тепер розраховуєтесь за це. Так, за дурість, звичайно, платять дуже високу ціну», - вважає депута.

Береза додав, що після повернення Україною контролю над окупованим Донбасом туди повернуться польоти та футбольних матчі, а з вулиць міст піде війна.

«І тоді Україна почне одужувати і відроджуватися. А потім ми повернемо Крим. І більше ніколи не зробимо тих помилок, які довели Україну до такої ситуації, як зараз. Щоб все це сталося, потрібно пройти ще чималий шлях. А поки... Кожен пожинає те, що посіяв», - резюмував народний обранець.

Зазначимо, адміністративний центр острівної китайської провінції Хайнань місто Хайкоу планує відкрити 13 нових міжнародних авіамаршрутів до кінця цього року, зокрема, до Києва.

Hainan Airlines заявляла про плани запустити прямий рейс до України ще у 2013 році. Проте тоді йшлося про Донецьк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: