«Спостережливий» Чорновіл помітив: поки Савченко збиралась підірвати Раду, Тимошенко перестала ходити туди на роботу

«Спостережливий» Чорновіл помітив: поки Савченко збиралась підірвати Раду, Тимошенко перестала ходити туди на роботу
Надія Савченко і Юлія Тимошенко

Чорновіл має підозру, що після теракту у Верховній Раді Тимошенко отримала б чудову можливість «взяти на себе відповідальність за країну»

З того моменту, як стали ширитися чутки про те, що народна депутатка Надія Савченко збирається влаштувати теракт у Верховній Раді, лідерка опозиції Юлія Тимошенко все рідше почала там з’являтися. Такими спостереженнями поділився на своїй сторінці у Facebook політик Тарас Чорновіл. Одразу варто зазначити, що і до скандальної чутки Тимошенко не так вже й багато проводила часу на робочому місці.

«А тепер крапелька конспірології. Ви звернули увагу, що десь від того часу, коли за даними СБУ Савченко почала виконувати місію з підготовки теракту в Верховній Раді, на засідання майже перестала ходити Юлія Тимошенко та кілька її найближчих соратників (Власенко, Немиря...) Ні, може просто співпадіння, я сам більше схильний до медичної версії...» — написав Чорновіл.

21

На думку політика, якщо б у день, коли в Раді у зв'язку з протокольною дією мали бути присутні президент, уряд, основні керівники інших гілок влади, такий мега-теракт би відбувся, хтось же мав би заявити, що «бере на себе відповідальність за країну»...

«І цей хтось мав би бути прийнятним для РФ, і мати всеукраїнську мережу своїх представників, бути представленим у органах місцевого самоврядування тощо. До речі, в минулі тижні проскочила інформація, що Жуля Володимирівна активно доукомплектовувала свої регіональні структури та вела про це переговори з якимись там місцевими організаціями «Народного фронту», які розуміють, що в центрі можуть об'єднатися, а про них просто забудуть. Тож робота велася активно. А ще цей хтось мав би бути жодним чином не пов'язаний з організаторами теракту - у нас же пам'ять коротка... Думаю, що цілком могли працювати з кількома командами, не відкриваючи жодній повної інформації. Якщо все вигорить, то «Ура!», а ні, то розхідний матеріал в утиль, а політичних партнерів консервуємо до кращих часів. Хоча, можливо, все це лише конспірологія...» — поділився своїми роздумами Чорновіл.

Читайте також: Надія Савченко: від героїні до терористки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: