Зеленський і Порошенко стали на коліна під час дебатів (фото)

Зеленський і Порошенко стали на коліна під час дебатів (фото)

Під час відповіді Володимир Зеленський запропонував чинному президенту разом стати на коліна

Володимир Зеленський запропонував Петру Порошенку стати на коліна перед тими, чиї близькі загинули в АТО. Відповідну заяву він зробив під час дебатів на НСК «Олімпійський».

«Я зараз готовий стати на коліна перед кожною матір’ю, яка не дочекалась свого хлопця з фронту, свого сина. Я готовий, зараз встану на коліна перед кожною дитиною, яка не дочекалась свого батька.., перед кожною жінкою, яка не дочекалась свого чоловіка. І вас запрошую», - сказав Зеленський.

Після цього Зеленський встав на коліна обличчям до публіки, а Порошенко розвернувся і стоячи на колінах поцілував руку Тетяні Ричковій (у неї на фронті загинув чоловік, – ред.), яка позаду нього тримала український прапор.

Перед цим Порошенко казав, що треба не на колінах повзти до Путіна, щоб захистити державу.

Як повідомлялось, на столичному Олімпійському стадіоні пройшли неофіційні дебати між кандидатами на посаду президента України

Нагадаємо, другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня, визначили в ЦВК. Також комісія затвердила текст виборчого бюлетеня на другий тур. Бюлетень буде сіро-блакитного кольору розміром 20 на 15 см.

Другому туру передуватиме традиційний «день тиші» напередодні. Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені все в тих же газетах – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація – тож максимум 3 червня в Україні з’явиться новий (старий) президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: