Болгарія надасть гуманітарну допомогу українським медикам

Болгарія надасть гуманітарну допомогу українським медикам
Болгарія прийняла рішення надати гуманітарну допомогу українським медикам

Міністри України і Болгарії домовилися про активізацію двостороннього співробітництва

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів телефонну розмову з віце-прем'єр-міністром з питань судової реформи, міністром закордонних справ Болгарії Катериною Захарієвою. Під час розмови глава болгарського міжвідомства повідомила про надання гуманітарної допомоги українським медикам.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

Повідомляється, що також сторони домовилися про активізацію двостороннього співробітництва, заходи, прийняті урядами обох країн з метою протидії поширенню коронавіруса.

Дмитро Кулеба подякував болгарську колегу за прийняте урядом рішення надати гуманітарну допомогу Україні у вигляді засобів захисту українських медиків.

Основну увагу міністри приділили актуальним питанням розвитку українсько-болгарських відносин у політичній, економічній та консульській сферах, а також проблематиці захисту національних меншин.

Керівники зовнішньополітичних відомств обмінялися запрошеннями здійснити двосторонні візити.

Нагадаємо, Європарламент у п’ятницю, 15 травня,  під час пленарного засідання у Брюсселі підтримав рішення про виділення 10 країнам-сусідам та країнам-кандидатам на членство в ЄС пакета макрофінансової допомоги у €3 мільярди для подолання кризи, спричиненої Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: