Циклон пішов з України

Циклон пішов з України
Стан покриття доріг державного значення у більшості областей України - засніжений

Наразі на дорогах державного значення проводяться снігоприбиральні рботи

Вранці,5 січня, циклон залишив територію України. Заторів на автомобільних дорогах державного значення не зафіксовано. Про це повідомляє Укравтодор у Facebook.

«Проїзд дорогами державного значення забезпечено, заторів на автомобільних дорогах державного значення не зафіксовано», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок проходження циклону, що зайшов уранці 4 січня до південно-східних областей, найбільше опадів було в південних районах Запорізької та Донецької областей, де утворився сніговий покрив до 30 см.

«Станом на 08.00 год. 5 січня циклон залишив територію країни», — додають в «Укравтодорі».

У піковий період проходження циклону, з 11 год. до 18 год. 4 січня, з метою недопущення утворення заторів і забезпечення якісної роботи снігоприбиральної техніки тимчасово вводились обмеження руху великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг Запорізької області.

Додатково з метою ліквідації переметів на дорозі М-14, в межах Бердянського району Запорізької області, було організовано роботу снігоприбиральної техніки в режимі патрулювання.

«Стан покриття доріг державного значення в Волинській, Івано-Франківській, Рівненській, Луганській, Дніпропетровській та Херсонській областях - засніжений. У Запорізькій та Донецькій області місцями перемети», — зауважують в «Укравтодорі».

Також зазначається, що виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.

За повідомленням Гідрометцентру, 5 січня в західних, вночі і в східних областях помірний сніг, вдень в північних областях невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах України ожеледиця. Вітер до 5-10 м/с.

Температура вночі -4-9°С, у центральних областях та на півночі Лівобережжя до 12° морозу, вдень 1-6° морозу, на півдні країни близько 0°.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: