Генпрокурорка запостила сексистське фото. Адресат - невідомий

Генпрокурорка запостила сексистське фото. Адресат - невідомий
Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова пожартувала над «чоловічими істериками»

«Чоловічі істерики... це так зворушливо», - заявила Венедіктова

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова опублікувала у Фейсбуці сексистське фото, на якому дівчинка довела хлопчика до сліз.

«Кажуть, що чоловіки не плачуть. Та ви просто не вмієте їх ображати», - зазначається на фото.

Разом із тим Венедіктова додала до фото власний коментар: «Чоловічі істерики... це так зворушливо)))».

Кого саме Венедіктова мала на увазі, не відомо. Але зазначимо, що в день опублікування цього посту – вранці 4 квітня – вийшло інтерв’ю ексзаступника генпрокурора Віктора Трепака, де він негативно оцінює роботу Венедіктової.

«Нове керівництво прокуратури виношує ідею утворення апеляційної атестаційної комісії, яка б переглянула рішення атестаційних комісій, якими були звільнені працівники ГПУ з підстав професійної некомпетентності чи недоброчесності. Це може нанівець звести усю попередню роботу нашої команди щодо оновлення кадрового складу прокуратури. Крім того, наразі «завис» другий етап цього процесу, який стосується регіональних прокуратур», - сказав Трепак.  

Додамо, що у березні Венедиктова усунула свого заступника Трепака від усіх справ, розслідуванням яких займається Служба безпеки, в тому числі, про напад на активістку Катерину Гандзюк. Після цього Трепак написав заяву на звільнення. Ексгенпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що після відставки Трепака можна забути про належне розслідування вбивства Гандзюк.

До слова, Венедіктова стала першою жінкою, яка очолила Генеральну прокуратуру України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: