Після відставки Трепака можна забути про належне розслідування вбивства Гандзюк, – Рябошапка

Після відставки Трепака можна забути про належне розслідування вбивства Гандзюк, – Рябошапка
Віктор Трепак був людиною, яка, можна так сказати, вдихнула нове життя в це розслідування - Рябошапка

Для Венедіктової ця справа не становить особливого інтересу – колишній генеральний прокурор

Колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що після відставки Віктора Трепака з посади заступника генпрокурора можна забути про належне розслідування вбивства Катерини Гандзюк

Про це Рябошапка заявив у ефірі «24 каналу».

За його словами, коли Трепак піде з Офісу генпрокурора, модна буде забути про те, що ця справа буде розслідувана належним чином.

«На мою думку, це надзвичайно погане рішення – усунути Трепака від процесуального керівництва у цій справі, оскільки власне Віктор Трепак був людиною, яка, можна так сказати, вдихнула нове життя в це розслідування. Виключно завдяки оперативним можливостям Трепака вдалося з’ясувати місце перебування одного з ключових підозрюваних – Олексія Левіна. Завдяки зусиллям Трепака його вдалося дуже швидко екстрадувати з Болгарії в Україну. Крім того, Трепак – єдина людина в Офісі генпрокурора, яка має системне і комплексне бачення того, як це розслідування може рухатися далі. Я думаю, що для Венедіктової ця справа не становить особливого інтересу», – сказав Рябошапка.

Нагадаємо, 27 березня батько активістки, радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк Віктор обурився рішенням нової генпрокурорки.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: